Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

september
Paulien Cornelisse – Aanstalten (try out)vrijdag 9 september ‘Zullen we maar eens aanstalten maken?’ is een vraag die iedereen begrijpt, maar waar ‘aanstalten’ begint en eindigt, is volstrekt onduidelijk. We leven sowieso in onzekere tijden, waarbij onduidelijk is wanneer...Meer info »
SUPER SEPTEMBER ZONDAGzondag 11 september Oldtimers op het plein, oudheidkamer in het theater en de computerclub in de Raadzaal. voor een ieder is er wat te beleven op Super September Zondag. Meer info »
Freek de Jonge – De Schreefzaterdag 17 september In De Schreef speelt Freek een roekeloze oude man die wars van wetten en conventies in een waanzinnig geworden wereld heeft gekozen voor barsten om niet te hoeven buigen. Of is hij het zelf? Meer info »
Oostzaan Ontmoet Oostzaanzondag 18 september Vele Oostzaanse verenigingen presenteren zich in en om de KunstGreep. Toegang is geheel gratis. Meer info »
HANS DORRESTIJN – ‘T HOUDT EEN KEER OPdonderdag 22 september Hans Dorrestijn: “In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding,...Meer info »
Mario & Saffira Pim & Pom en de beestenbende 2+zondag 25 september Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk. Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes!...Meer info »
oktober
Loes Luca | Uit het hoofddonderdag 6 oktober Er woont een kind met haar 22-jarige vader ‘waar iets mee is’ en haar 19-jarige moeder ‘die er ook niks aan kan doen’ op de achterkamer bij opoe in het naoorlogse Rotterdam. Toen het kind zes weken was, tekende...Meer info »
ALEX PLOEG – EGOvrijdag 7 oktober Alex Ploeg werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands...Meer info »
Nynke Laverman | Plantzaterdag 8 oktober Plant is een fluisterzacht mooie, indringende muzikale trip. Zangeres Nynke Laverman vraagt zich af waar de grens tussen mens en natuur eigenlijk ligt. Te midden van mensen, muren en strak ingedeelde tijd verlangt ze soms naar een kalm...Meer info »
ForEverly Brothers | Tribute to the Everly Brotherszaterdag 15 oktober Dit keer staan de ForEverly Brothers niet met twee, maar met maar liefst zeven muzikanten op het podium! Een grote swingende show waarin de allergrootste hits van The Everly Brothers worden gespeeld. Van oud sentiment en country tot aan...Meer info »
Johan Goossens | Kleine pijntjesvrijdag 21 oktober Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na twee jaar binnenzitten nog steeds geen barré akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er...Meer info »
Dolf Jansen | Flitsbezorgd (oudejaar 2022)vrijdag 28 oktober We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen 10 minuten (!) bij ons thuis wordt gebracht, chips, barbecuesaus, 2 bananen en ketamine voor het hele weekend. Dolf Jansen gaat het weer eens helemaal anders doen, in zijn 34e oudejaarsvoorstelling,...Meer info »
Militair Kapelzondag 30 oktober Info volgt Meer info »
november
Luchtkasteel met een scholenvoorstellingwoensdag 2 november Informatie volgt. Meer info »
Joost Spijkers | Hotel Spijkersvrijdag 4 november Voor zijn vorige voorstelling Spijkers II won Spijkers de Poelifinario in de categorie Kleinkunst, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. En nu, na het winnen van de Annie MG Schmidtprijs 2021 voor...Meer info »
Dilan Yurdakul Door de schaduw heenzaterdag 5 november Door de schaduw heen is een muzikale voorstelling van Dilan Yurdakul over identiteit en verbinding. Een reis door haar gedachten en verleden; door trauma’s, lijden, schaamte, schuld en vlucht. Dilan stelt de vragen die ze eerder...Meer info »
Dianne Liesker, Ellen Dikker & Hanneke Drenth , T is hier geen hotel 2donderdag 10 november Nóg meer gesmijt met deuren, hopeloos bankhangen en lege verpakkingen in de koelkast; welkom bij ‘Tis Hier Geen Hotel 2’. In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne...Meer info »
Stefano Keizers – Hans Teeuwen (try-out)vrijdag 11 november De tweede theatervoorstelling van Stefano Keizers, Sorry Baby, werd lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen. En dat komt...Meer info »
Crescendo naa jaars concertzaterdag 12 november Het najaars concert van Crescendo. Meer info »
Bel Canto speelt Boccacciozaterdag 19 november - zondag 27 november “Boccaccio” (1879) is een van de hoogtepunten uit het oeuvre van Franz von Suppé; het is een onbetwist meesterwerk en daardoor een van de meest geslaagde operettes aller tijden. Von Suppé en zijn librettisten...Meer info »
december
Benja Bruining, Een levenvrijdag 2 december A Life is niet zomaar een toneelstuk, het is een persoonlijk relaas van de schrijver waarin hij ingaat op twee grote levensgebeurtenissen die zich in zijn leven kort na elkaar afspeelden: de geboorte van zijn dochter en het overlijden...Meer info »
Lenette van Dongen, Dat doet ze anders nooitdonderdag 8 december Na de bevrijdende kleur explosie van de show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder opzoek naar totale vrijheid. Wie zou ik nog kunnen zijn…. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig...Meer info »
The Lasses. Wintersongsvrijdag 9 december Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit. De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel...Meer info »
Martijn Koning, Appeltjes schillenzaterdag 10 december We zeggen niet vaak wat we van elkaar vinden, want als we dat doen ontstaan er vaak hele ongemakkelijke situaties. Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog: Martijn is een ongemakkelijke situatie. In de nieuwe theatershow...Meer info »
januari
Nieuwjaarsconcertzaterdag 7 januari Het jaarlijks terugkerende niewjaarsconcert in de KunstGreep. De Oostzaanse verenigingen geven appart maar ook met elkaar een heerlijk concert. Meer info »
Merijn Scholten, Team Solozaterdag 21 januari Muzikaal, snel en heel erg grappig. In TEAM SOLO gaan Merijn en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens. De satirische filmpjes van...Meer info »
De toren van geluid, Superjuffie 5+zondag 22 januari Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie naar de theaters gevlogen! Dit is juf Josje. Een heel gewone juf. Maar kunnen jullie een geheim bewaren? Nee? Stop dan met lezen! Ja? Luister dan goed! Josje...Meer info »
Sadettin K, Show me the moneyvrijdag 27 januari ‘Ik bezit dus ik besta’ Sadettin duikt in SHOW ME THE MONEY in de wereld van het geld. Of beter gezegd: zijn geld. Geld speelt -zoals bij misschien wel meer mensen- een grote rol in zijn leven. Als we eerlijk zijn: een te...Meer info »
Nol Havens, Vanaf hierzaterdag 28 januari Muziek met verhalen. Grappige verhalen, aangrijpende verhalen uit het leven van Nol gegrepen. ‘Met het oude (VOF de Kunst) repertoire en het nieuwe repertoire een voorstelling maken, een overzicht van 40 jaar muziek maken en...Meer info »
februari
Kees van Amstel, Vluchtweg altijd vrijhoudenvrijdag 3 februari Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone...Meer info »
Duo Dyade, Sketches of Spain & French Impressionszondag 5 februari Wat klinkt er mooier dan een harp? Twee Harpen! Maak kennis met de grootsheid en de vele klankkleuren van de harp. Colet Nierop en Marije Vijselaar, een stel eigenzinnige harpistes, ontlokken tijdens dit concert in vlekkeloos samenspel...Meer info »
Kasper van der Laan, Warmzaterdag 11 februari Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig’...Meer info »
n00b, n00b speelt n00bvrijdag 17 februari Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders...Meer info »
Solostorie, Nu ik je ziezaterdag 18 februari Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst....Meer info »
maart
Club Classique, Classical Soundtrackszondag 5 maart Club Classique Je komt ze overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende...Meer info »
Kim Schuddeboom – Ongeschrevenvrijdag 10 maart Kim Schuddeboom gaat haar eerste avondvullende stand-up show maken. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar...Meer info »
Mohammed Azaay, Jihad van liefdezaterdag 11 maart “Omdat jouw verhaal het mijne is.” – Mohamed El Bachiri Jihad van Liefde is een muzikaal verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek. David Van Reybrouck tekende daarin het aangrijpende verhaal op van Mohamed El...Meer info »
Roué Verveer en gast, Gewoon Rouévrijdag 17 maart Gewoon Roué Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn 10de cabaretvoorstelling Gewoon Roué. En het is tijd om dat te vieren! Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het...Meer info »
Leids Cabaret Festival, Finalistentourzaterdag 18 maart Voor jong cabarettalent is het Leids Cabaret Festival een mooie manier om de podia op geslingerd te worden. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen met / voor het publiek. Want je kunt thuis voor de spiegel wel eindeloos oefenen,...Meer info »
Bel Canto brengt De Drie Musketierszaterdag 25 maart - zondag 2 april De musical gaat over D'Artagnan, die op weg gaat naar Parijs om daar musketier van de koning te worden. Hij ontmoet de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een gemeen plan, samen met...Meer info »
april
Excelsior, voorjaarsconcertzaterdag 15 april Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
De Navertellers, De Navertellersvrijdag 21 april De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand! Zes ervaren hemelpoort bestormers Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden...Meer info »
Saxofoonquintet Opus5 – Concert met pianosoliste Violetta Landzondag 23 april Het Saxofoonquintet Opus 5 bestaat uit 5 saxofonisten en is al 20 jaar actief in diverse bezettingen. De 5 leden van Opus 5 hebben een professionele- of semi-professionele opleiding en/of ervaring en bespelen alle gangbare saxofoontypen...Meer info »
mei
Klein Amsterdam Producties | Boer Boris is de baas 4+zaterdag 6 mei Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op...Meer info »
Lotte Velve, | Ondergrondvrijdag 12 mei Lotte Velvet won in 2020 met haar voorstelling ‘Ondergrond’ de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In deze dystopische cabaretvoorstelling verbreekt zij haar relatie met de wereld. Maar zat de wereld...Meer info »
Harmoniecorps Tuindorp, voorjaarsconcertzaterdag 13 mei Niets is zo motiverend als op gezette tijden laten horen wat we kunnen. Op onze eigen concerten, maar ook bij openbare gelegenheden en evenementen. Meer info »
juni
Jeugdkoor musicalzaterdag 10 juni "De jeugd heeft de toekomst". Een veelgehoorde spreuk, maar wat weinig mensen weten is dat dat Bel Canto echt is voortgekomen uit een kinderkoor. De mensen die in 1942 aan de wieg stonden van onze vereniging waren daarvoor lid...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2022 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK