Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

september
Theatergroep Suburbia | EXdonderdag 28 september Wat zou jij doen als je ex voor de deur staat? Getrouwd, een nieuw huis, twee kinderen, twee banen. Architect Daniel en arts Sybille zijn voor de buitenwereld het perfecte gezin. Maar als werkende jonge ouders houden ze met moeite alle...Meer info »
Karin Bloemen & old school band | Gladys, Ella, Barbra, Adele…. en KARIN (try-out)zaterdag 30 september In 2019 speelde Karin Bloemen voor het eerst een ‘old school muzikale theatertour’ samen met de Old School Band, getiteld ‘Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!’ Deze voorstelling vond ze zo leuk om te doen...Meer info »
oktober
Concert Amicitia goes Italia in De KunstGreep zondag 1 oktober Op zondag 1 oktober is Amicitia jarig. En dat vieren we met een concert in Italiaanse stijl. Op het programma staan het wereldberoemde Romeo and Juliet van Prokofiev en Poeme Montagnard van Jan van der Roost. Beide stukken spelen zich...Meer info »
Mooiste liedjes van JP den Tex en vrienden in theater de KunstGreepvrijdag 6 oktober “Mooiste Liedjes” is een uniek revue-achtig programma rond de liedjes van JP den Tex. Speciale aandacht zal worden besteed aan de tachtiger jaren, toen JP - vaak platzak en met gebroken  hart - een stoffige verdieping...Meer info »
Radio 9 – 25 jaar!!! in het Atrium van de KunstGreepzondag 8 oktober Jubileumprogramma Op 4 oktober 2023 bestaat Radio 9 exact 25 jaar. De eerste uitzending was op zondag 4 oktober 1998. Burgemeester Moens deed de openingshandeling en Radio 9 ging de ether in. Sedertdien is de zender nooit meer uit...Meer info »
Ton Kas | Vrolijke kerst met Ton Kas (try-out)woensdag 18 oktober (alvast een) VROLIJKE KERST met TON KAS De nieuwste en mogelijk laatste in m’n flauwekul-reeks. Ik doe eigenlijk twee shows: Alvast een VROLIJKE KERST met TON KAS en VROLIJKE KERST met TON KAS. Want Kerst duurt maar twee dagen,...Meer info »
Jack Wouterse & TOEAC | Bloedkoraalvrijdag 27 oktober Muziektheatervoorstelling met Jack Wouterse en accordeonduo TOEAC, geïnspireerd op het eeuwenoude verhaal van Orpheus en Euridice. Tuur (Jack Wouterse), een man in de herfst van zijn leven, wordt met loeiende sirenes naar de IC...Meer info »
Theater Gnaffel | Weet je nog, Sammie 6+zondag 29 oktober Veel dingen in het leven zijn te snappen. Die leer je bijvoorbeeld op school. Wat niet te snappen is, leren ze je daar niet. Maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Weet je nog, Sammie? is een hartverwarmende familievoorstelling over...Meer info »
november
Alex Roeka | Nieuwe dromenvrijdag 3 november En ineens word je door nieuwe dromen Uit je sluimer opgepord. Je ziet pas wat er achter glinstert Als het kasteel is ingestort. In zijn theaterprogramma NIEUWE DROMEN, waarvoor Alex Roeka de Poelifinario Kleinkunst 2022 ontving,...Meer info »
Marietta Petkova | In Concertzondag 5 november Marietta Petkova is een bevlogen pianiste die zowel binnen als buiten onze landsgrenzen hoog aanzien geniet. Haar interpretatie van Rachmaninovs Études-Tableaux, die ze vanmiddag zal spelen, is legendarisch. Ze is een pianiste...Meer info »
Pieter Derks | Ja, leuk (try-out)donderdag 9 november Pieter Derks komt met een nieuwe voorstelling, dus dat betekent een stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen. Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als hij. Altijd scherp en kritisch, steeds...Meer info »
Jasper van der Veen | Niet gehinderd door enige kenniszaterdag 11 november Niet gehinderd door enige kennis Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening...Meer info »
Bel Canto brengt DE PIRATEN VAN PENZANCEzaterdag 18 november - zondag 26 november Een piratenschip legt aan de kust van Cornwall aan. De zeerovers vieren de verjaardag van Frederic, leerling-piraat. Maar de jongeman wil zijn kameraden verlaten. Hij verfoeit het piraten bedrijf, waarin hij ooit per vergissing is verzeild....Meer info »
december
Rundfunk | Schau (try-out)zaterdag 2 december Na het succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei is Rundfunk terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper! De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen...Meer info »
Evgenia Brendes, Willem de Voogd e.a. | BABAvrijdag 8 december BABA een onmogelijke liefde en een onwaarschijnlijke reis door Europa in oorlogstijd –Baba, kort voor Babuschka, betekent Oma in het Russisch- Het is 1944 als de Russische oma van acteur Willem Voogd (o.a. bij het grote publiek...Meer info »
Redo, Denden en het Amsterdams Andalusisch Orkest | REMLAzaterdag 9 december Zijn onze werelden daadwerkelijk zo verschillend, of hebben we meer gemeen dan gedacht? Die vraag staat centraal in de autobiografische voorstelling REMLA. Gestuwd door muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest gaan dansers Redouan...Meer info »
De grote haay | De verrukkelijke kinderbakshow 6 t/m 13 jaarvrijdag 15 december Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Taarten, cakes en koekjes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater! Thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken:...Meer info »
The Cristmas experiencezaterdag 16 december In de bijna 10 jaar dat The Christmas Experience bestaat heeft dit muzikale ensemble menig kerstevenement opgeluisterd met hun aanwezigheid. Van bedrijfsfeest tot Dickens evenement, van kerstconcert tot Sing-a-Long; The Christmas Experience...Meer info »
Jeugdtheaterschool Theater MUSzondag 17 december Dans en zing jij thuis voor de spiegel, is de woonkamer jouw toneel? Wij verzamelen al deze verborgen talenten graag. Theater MUS is dé plek in Zaandam en omstreken waar kinderen theater, dans en zanglessen kunnen volgen en in...Meer info »
Kerkstconcert met Bel Cantovrijdag 22 december - zaterdag 23 december Ieder jaar verleent het Popkoor (dames) in december haar medewerking aan het traditionele Concert in Kerstsfeer van Bel Canto Oostzaan, tegenwoordig in 2018 Theater de KunstGreep Oostzaan, in samenwerking met het Seniorenkoor en het Jeugdkoor. Meer info »
januari
HNTjong | Emoji Explosie 8+vrijdag 5 januari Mo heeft zoveel gedachtes, gevoelens en vragen dat het soms lijkt alsof haar hoofd ontploft. Haar emoties vliegen dan alle kanten op. Alsof ze in een rollercoaster zit en tegelijkertijd wil schreeuwen, huilen en lachen. Om meer grip te...Meer info »
Nieujaarsconcert in het Atrium van de KunstGreepzaterdag 6 januari Elk jaar wordt het jaar ingeluid met het gratis nieuwjaars concert van de Oostzaanse muziek verenigingen. Crescendo, Concordia en Excelsior laten van zich horen in het Atrium van de KunstGreep. Toegang gratis. Meer info »
Anne Neuteboom & Thijs van de Meeberg | Effe niet met je mening & Met de beste bedoelingenzaterdag 13 januari Anne Neuteboom – Effe niet met je mening U vraagt zich waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren...Meer info »
Circumstances | EXITzaterdag 20 januari Geen iedereen zonder mij, geen ik zonder de ander. ‘EXIT’ toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende...Meer info »
Delta Trio | In Concertzondag 28 januari Delta Piano Trio: Vera Kooper, piano Gerard Spronk, viool Irene Enzlin, cello Programma: Beethoven, Variaties in Es, op.44; Schumann: Pianotrio nr. 1 in d;  Dvořák, Pianotrio nr. 4 “Dumky“op.63 Het Delta Piano...Meer info »
februari
Patrick Nederkoorn | Hoogtijdonderdag 1 februari Hoogtij Cabaretier Patrick Nederkoorn (Spijkers met Koppen, winnaar Annie M.G. Schmidtprijs) kijkt altijd het liefste weg van slecht nieuws. Maar op een wonderlijke date-avond wordt hij gekoppeld aan een klimaatactiviste. En tot overmaat...Meer info »
Rosa da Silva | A Vida Rosavrijdag 2 februari ‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot...Meer info »
Tim Knol | Tim Knol gets the Bluesvrijdag 9 februari Tim Knol gaat op ontdekkingstocht in de wereld van americana. Een zoektocht naar verhalen over zijn favoriete liedjes en muzikanten. Tim: ‘Ik ben mijn hele leven al gek van traditionele Amerikaanse muziek, zoals soul, country,...Meer info »
Huub Cooijmans | De magische kast 4 t/m 12 jaarzondag 11 februari Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek...Meer info »
maart
Laura van Dolron | Heelvrijdag 1 maart Alles goed? Vragen we elkaar in het café. Op zo’n toon dat JA het enige antwoord kan zijn. In de nieuwe Laura van Dolron gaat Laura op zoek naar heelheid, voorbij alles goed, voorbij de small talk. Zoals altijd herkenbaar,...Meer info »
Lisa Ostermann| Makkelijk in de omgangvrijdag 8 maart Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Lisa Ostermann...Meer info »
Antonin Rioche & Nederlands Dans Theater | GLITTERzaterdag 9 maart De getalenteerde Antonin Rioche verlegt graag de grenzen tussen kunstvormen als film, dans en theater. Op persoonlijke wijze weet hij de vinger te leggen op de zere plekken van ons moderne leven. Zijn eerste avondvullende voorstelling,...Meer info »
Stephanie Struijk | nieuw programmavrijdag 15 maart Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In...Meer info »
Excelsior voorjaarsconcert in de KunstGreepzaterdag 16 maart Excelsior speelt in de KunstGreep zijn jaarlijkse voorjaarsconcert. Meer info »
Ruysdeal Kwartet | In Concertzondag 17 maart Ruysdael Kwartet: Joris van Rijn, Emi Ohi Resnic, viool Gijs Kramers, altviool Michael Muller, cello Programma: Beethoven: strijkkwartet Op 95; Bartók: strijkkwartet nr. 3; Brahms: strijkkwartet nr. 2 Het Ruysdael Kwartet ...Meer info »
Excelsior Amsterdam Voorjaarsconcert Rhythms of the Worldzondag 24 maart Groot Excelsior is een harmonieorkest dat muzikale uitdagingen niet schuwt. Het orkest telt ruim 50 leden en staat onder leiding van dirigent Michiel van Vliet. Het repertoire is zeer breed, de genres varieren van klassieke, symfonische...Meer info »
april
Solo Stories | Sonny Boywoensdag 3 april Leven met kleine herinneringen Aan de vooravond van zijn 37ste verjaardag probeert Waldy Nods, even oud als zijn vader is geworden, de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Ze moeten van ver komen en het zijn er niet veel. Op zijn...Meer info »
OCOBAR | Forever Claptonvrijdag 5 april In 2025 wordt Eric Clapton 80 jaar. De heren van Ocobar zijn enorme liefhebbers van zijn muziek. Eerder maakten ze al de voorstelling Wonderful Tonight. In Forever Clapton vieren ze de muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven. Van...Meer info »
NJMT in theater de Kumstgreepzaterdag 6 april Informatie volgt Meer info »
Bel Cant speelt Spamalot in theater De KunstGreepzaterdag 13 april - donderdag 11 april “Snelle, scherpe humor, rare types en volop vrolijke liedjes – dat is de beknopte samenvatting van Spamalot. Wie Monty Python kent en hun film ‘The Holy Grail’ heeft al een aardig idee van het verhaal. Koning Arthur...Meer info »
mei
Valentina Toth | Wildbloeivrijdag 10 mei Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. Het Parool noemde haar ‘een...Meer info »
George & Eran en Club Classique | LEVENzaterdag 11 mei : In LEVEN vieren we vriendschap, menselijkheid en het leven zelf en waar woorden tekort schieten neemt de muziek het over. Je bent jong en haalt alles uit het leven. Heen en weer stuiterend van de ene grote gebeurtenis naar de andere....Meer info »
Tg. Winterberg | De stille kletsmajoor 3+zaterdag 18 mei Wat gebeurt er in een verstild land, waar alleen het hoogstnoodzakelijke gezegd mag worden? Hoe kun je vertellen wat je wilt met de woorden die je hebt? En wat zeg je eigenlijk tussen de regels door? Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar...Meer info »
Elke Vierveijzer | Driftvrijdag 24 mei Voor haar voorstelling ‘Lucht’ ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één...Meer info »
De Eendracht Den Ilp in teater de KunstGreepzaterdag 25 mei Geschiedenis Sinds 1891 Eendracht Den Ilp     Op 1 november 1891 werd de oprichting een feit en onder de naam “fanfarekorps De Eendracht te Den Ilp” ging men enthousiast musiceren. Eendracht Den Ilp geschiedenis Het...Meer info »
NJMT in theater de KunstGreepzondag 26 mei Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) leidt jongeren op van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Het NJMT is de musicalschool voor iedereen en de kweekvijver...Meer info »
juni
HarmonieCorps Tuindorp in theater de KunstGreepzaterdag 1 juni Concertorkest Harmoniecorps Tuindorp Het grote orkest van HCT bestaat uit ca. 50 muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een fijne en ontspannen manier en in een veilige omgeving met elkaar...Meer info »
Bel Canto jeugd speelt in theater de KunstGreepzaterdag 8 juni  De eerste repetitie is een 'snuffelles'. Op dinsdag 5 september, de eerste les van het nieuwe seizoen, is iedereen weer welkom om mee te doen en te ervaren wat musical is: zingen, dansen en acteren. Deze snuffelles is...Meer info »
Veldhuis & Kemper | Nieuwe voorstellingdonderdag 13 juni Klopt, er is nog geen titel. Sterker nog, de mannen weten niet eens precies waar ze het over gaan hebben. Relaties en elkaar hebben ze in hun eerdere programma’s al helemaal besproken. Hoog tijd dus om de blik naar buiten te richten...Meer info »
Rene van Meurs | nieuw programmavrijdag 14 juni René gaat een nieuwe voorstelling maken! Het wordt leuk. Heerlijke verhalen, harde grappen, hoog tempo. Hilarisch. Denkt hij zelf. René komt namelijk één van de eerste try-outs spelen. Bomvol ideeën...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2023 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK