Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

februari
Kees van Amstel, Vluchtweg altijd vrijhoudenvrijdag 3 februari Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone...Meer info »
Duo Dyade, Sketches of Spain & French Impressionszondag 5 februari Wat klinkt er mooier dan een harp? Twee Harpen! Maak kennis met de grootsheid en de vele klankkleuren van de harp. Colet Nierop en Marije Vijselaar, een stel eigenzinnige harpistes, ontlokken tijdens dit concert in vlekkeloos samenspel...Meer info »
Kasper van der Laan, Warmzaterdag 11 februari Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. ‘Kasper van der Laan fascineert oneindig’...Meer info »
Amicitie Voorjaars concertzondag 12 februari Muziekvereniging Amicitia Landsmeer bestaat uit een harmonieorkest, twee jeugdorkesten en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1891 wil de club zoveel mogelijk mensen muziek laten maken...Meer info »
n00b, n00b speelt n00bvrijdag 17 februari Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde afgelopen zomer een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders...Meer info »
Solostorie, Nu ik je ziezaterdag 18 februari Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst....Meer info »
maart
Club Classique, Classical Soundtrackszondag 5 maart Club Classique Je komt ze overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende...Meer info »
Kim Schuddeboom – Ongeschrevenvrijdag 10 maart Kim Schuddeboom gaat haar eerste avondvullende stand-up show maken. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar...Meer info »
Mohammed Azaay, Jihad van liefdezaterdag 11 maart “Omdat jouw verhaal het mijne is.” – Mohamed El Bachiri Jihad van Liefde is een muzikaal verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek. David Van Reybrouck tekende daarin het aangrijpende verhaal op van Mohamed El...Meer info »
Jong Excelsior Amsterdam voorjaarsconcertzondag 12 maart Jeugdorkest Jong Excelsior Jong Excelsior bestaat sinds 1926 en is hiermee het oudste jeugdorkest van Amsterdam. Het is een harmonieorkest met houtblazers, koperblazers en slagwerkers. Het orkest telt momenteel ca. 16 leden, met een...Meer info »
Roué Verveer en gast, Gewoon Rouévrijdag 17 maart Gewoon Roué Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn 10de cabaretvoorstelling Gewoon Roué. En het is tijd om dat te vieren! Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het...Meer info »
Bel Canto brengt De Drie Musketierszaterdag 25 maart - zondag 2 april De musical gaat over D'Artagnan, die op weg gaat naar Parijs om daar musketier van de koning te worden. Hij ontmoet de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een gemeen plan, samen met...Meer info »
april
NJMTzaterdag 8 april OVER NJMT Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) leidt jongeren op van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Het NJMT is de musicalschool voor iedereen...Meer info »
Excelsior, voorjaarsconcertzaterdag 15 april Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
NJMTzondag 16 april OVER NJMT Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) leidt jongeren op van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Het NJMT is de musicalschool voor iedereen...Meer info »
De Navertellers, De Navertellersvrijdag 21 april De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand! Zes ervaren hemelpoort bestormers Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden...Meer info »
Saxofoonquintet Opus5 – Concert met pianosoliste Violetta Landzondag 23 april Het Saxofoonquintet Opus 5 bestaat uit 5 saxofonisten en is al 20 jaar actief in diverse bezettingen. De 5 leden van Opus 5 hebben een professionele- of semi-professionele opleiding en/of ervaring en bespelen alle gangbare saxofoontypen...Meer info »
mei
Klein Amsterdam Producties | Boer Boris is de baas 4+zaterdag 6 mei Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op...Meer info »
Lotte Velve, | Ondergrondvrijdag 12 mei Lotte Velvet won in 2020 met haar voorstelling ‘Ondergrond’ de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In deze dystopische cabaretvoorstelling verbreekt zij haar relatie met de wereld. Maar zat de wereld...Meer info »
Harmoniecorps Tuindorp, voorjaarsconcertzaterdag 13 mei Niets is zo motiverend als op gezette tijden laten horen wat we kunnen. Op onze eigen concerten, maar ook bij openbare gelegenheden en evenementen. Meer info »
juni
Jeugdkoor musicalzaterdag 10 juni "De jeugd heeft de toekomst". Een veelgehoorde spreuk, maar wat weinig mensen weten is dat dat Bel Canto echt is voortgekomen uit een kinderkoor. De mensen die in 1942 aan de wieg stonden van onze vereniging waren daarvoor lid...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2023 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK