Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

april
Bel Cant speelt Spamalot in theater De KunstGreepzaterdag 13 april - zondag 21 april “Snelle, scherpe humor, rare types en volop vrolijke liedjes – dat is de beknopte samenvatting van Spamalot. Wie Monty Python kent en hun film ‘The Holy Grail’ heeft al een aardig idee van het verhaal. Koning Arthur...Meer info »
Culturele zondag in centrumcomplex de KunstGreepzondag 21 april Verschillende keren per jaar is er een culturele middag. Met verschillende onderwerpen die deze middag ten tonele verschijnen. de toegang is gratis. Meer info »
St. Michael College zaandam brengt de Addams Familiedonderdag 25 april - zondag 28 april Info volgt Meer info »
mei
Film en soep middag voor de ouderen in theater de KunstGreepdonderdag 2 mei Eens per maand is er een film te bewonderen. In samenwerking met het SMD, Nancy Symonsbergen, wordt er begonnen met een kop koffie of thee. Na de film is er lekkere soep verzorgt door de Try Out, Jacqueline van Ingen. Meer info »
Dodeherdenking achter de KunstGreepzaterdag 4 mei De jaarlijkse herdenking vindt plaats tussen de kunstGreep en de begraafplaats. Meer info »
Valentina Toth | Wildbloeivrijdag 10 mei Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. Het Parool noemde haar ‘een...Meer info »
George & Eran en Club Classique | LEVENzaterdag 11 mei : In LEVEN vieren we vriendschap, menselijkheid en het leven zelf en waar woorden tekort schieten neemt de muziek het over. Je bent jong en haalt alles uit het leven. Heen en weer stuiterend van de ene grote gebeurtenis naar de andere....Meer info »
Tg. Winterberg | De stille kletsmajoor 3+zaterdag 18 mei Wat gebeurt er in een verstild land, waar alleen het hoogstnoodzakelijke gezegd mag worden? Hoe kun je vertellen wat je wilt met de woorden die je hebt? En wat zeg je eigenlijk tussen de regels door? Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar...Meer info »
Elke Vierveijzer | Driftvrijdag 24 mei Voor haar voorstelling ‘Lucht’ ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één...Meer info »
De Eendracht Den Ilp met het trilfestival in teater de KunstGreepzaterdag 25 mei Het Trilveen Festival is een muziekfestival voor fanfares, harmonieën en brassbands. Een initiatief van Fanfare De Eendracht met als doel om liefhebbers en muzikanten in een ontspannen setting te laten genieten van prachtige blaasmuziek. Ontspannen...Meer info »
NJMT in theater de KunstGreepzondag 26 mei Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) leidt jongeren op van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Het NJMT is de musicalschool voor iedereen en de kweekvijver...Meer info »
juni
HarmonieCorps Tuindorp in theater de KunstGreepzaterdag 1 juni Concertorkest Harmoniecorps Tuindorp Het grote orkest van HCT bestaat uit ca. 50 muzikanten. Sinds augustus 2009 is Bert Willemsen dirigent. Het doel van HCT is om op een fijne en ontspannen manier en in een veilige omgeving met elkaar...Meer info »
Bel Canto jeugd speelt in theater de KunstGreepzaterdag 8 juni - zondag 9 juni  De eerste repetitie is een 'snuffelles'. Op dinsdag 5 september, de eerste les van het nieuwe seizoen, is iedereen weer welkom om mee te doen en te ervaren wat musical is: zingen, dansen en acteren. Deze snuffelles is...Meer info »
Veldhuis & Kemper | Nieuwe voorstellingdonderdag 13 juni Klopt, er is nog geen titel. Sterker nog, de mannen weten niet eens precies waar ze het over gaan hebben. Relaties en elkaar hebben ze in hun eerdere programma’s al helemaal besproken. Hoog tijd dus om de blik naar buiten te richten...Meer info »
Rene van Meurs | nieuw programmavrijdag 14 juni René gaat een nieuwe voorstelling maken! Het wordt leuk. Heerlijke verhalen, harde grappen, hoog tempo. Hilarisch. Denkt hij zelf. René komt namelijk één van de eerste try-outs spelen. Bomvol ideeën...Meer info »
oktober
Martijn Koning | Overkillwoensdag 2 oktober Vanaf het moment dat hij de persoonlijkheidsprijs wint op het Groninger Studenten Cabaret Festival komt de carrière van Martijn Koning in een stroomversnelling. Als tekstschrijver bij ‘Dit was het nieuws’ en ‘Spijkers...Meer info »
november
Mary Gauthier | Saved by a songvrijdag 15 november - dinsdag 15 oktober Mary Gauthier is één van de grote namen van de Amerikaanse roots-muziek en ze mag Bob Dylan tot haar fans rekenen. Ze schrijft dan ook al een kleine dertig jaar grootse en indringende liedjes met gloedvolle verhalen over...Meer info »
april
Klaas van der Eerden | Blijven drijvenvrijdag 25 april Na tien jaar is Klaas van der Eerden terug in het theater, met een comedyshow vol sketches, typetjes en muziek. De afgelopen jaren was hij vooral op tv te zien, onder meer in ‘Foute Vrienden’ en ‘CupCakeCup’. Op...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2024 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK