Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

maart
Bel Canto brengt De Drie Musketierszaterdag 25 maart - zondag 2 april De musical gaat over D'Artagnan, die op weg gaat naar Parijs om daar musketier van de koning te worden. Hij ontmoet de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis. Kardinaal de Richelieu is echter bezig met een gemeen plan, samen met...Meer info »
april
NJMT best of musicalzaterdag 8 april Na het succes van ‘Best of Musical 2022’ brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater en Jeugdtheaterschool Mamagaai, in samenwerking met Stagecenter, het concert met de mooiste musicalnummers terug naar het theater. Wat extra...Meer info »
Excelsior, voorjaarsconcertzaterdag 15 april Muziekvereniging Excelsior is op 8 maart 1908 opgericht in de Stationstraat in Oostzaan. Sinds 2002 heeft de vereniging een eigen clubgebouw aan de Twiskeweg 103 tussen de sportvelden. De vereniging is gericht op het maken van muziek...Meer info »
NJMTzondag 16 april OVER NJMT Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) leidt jongeren op van 4 tot 23 jaar in dans, drama en zang en is producent van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Het NJMT is de musicalschool voor iedereen...Meer info »
Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke, Zandweg 17, Wormerdonderdag 20 april In het najaar van 2017 verhuizen Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, middenin het dorp. “Eindelijk ruimte”, denkt Marcel. “Grappig, terug naar...Meer info »
De Navertellers, De Navertellersvrijdag 21 april De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand! Zes ervaren hemelpoort bestormers Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden...Meer info »
Saxofoonquintet Opus5 – Concert met pianosoliste Violetta Landzondag 23 april Het Saxofoonquintet Opus 5 bestaat uit 5 saxofonisten en is al 20 jaar actief in diverse bezettingen. De 5 leden van Opus 5 hebben een professionele- of semi-professionele opleiding en/of ervaring en bespelen alle gangbare saxofoontypen...Meer info »
mei
Klein Amsterdam Producties | Boer Boris is de baas 4+zaterdag 6 mei Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op...Meer info »
Lotte Velve, | Ondergrondvrijdag 12 mei Lotte Velvet won in 2020 met haar voorstelling ‘Ondergrond’ de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In deze dystopische cabaretvoorstelling verbreekt zij haar relatie met de wereld. Maar zat de wereld...Meer info »
Harmoniecorps Tuindorp, voorjaarsconcertzaterdag 13 mei Niets is zo motiverend als op gezette tijden laten horen wat we kunnen. Op onze eigen concerten, maar ook bij openbare gelegenheden en evenementen. Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2023 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK