Evenementen in Oostzaan

Evenementen in Oostzaan?

Kijk hieronder voor het aanbod in Oostzaan.

Er is ook de mogelijk om je evenement op de agenda te laten plaatsen.

Uw evenement ook hier? »

Kaartverkoop en informatie.

Wilt u een van onze voorstellingen bezoeken? Klik op de foto, dan vind u meer informatie en een youTube filmpje.

juli
Eindmusical de Rietkraag in de KunstGreepmaandag 15 juli De Rietkraag, altijd in beweging! De Rietkraag is een sportieve en gezonde basisschool in Oostzaan. Dagelijks bewegen, samenwerken, teams vormen, het beste in jezelf naar boven halen, winnen en incasseren krijgen bij ons veel aandacht....Meer info »
Eindmusical Twiskeschool in de KunstGreepdinsdag 16 juli OBS Twiske is een openbare buurtschool in Amsterdam Noord waar kinderen in een veilige omgeving met plezier leren, uitgedaagd worden en zich naar hun competenties, zowel cognitief als creatief kunnen ontwikkelen tot autonome en sociaal...Meer info »
Eindfilm de Kweekvijver in de KunstGreepwoensdag 17 juli De keuze voor een school is erg belangrijk. Uw kind brengt er immers een belangrijk deel van zijn of haar jeugd door. Kom daarom gerust eens langs voor een kennismaking. Dan kunnen wij bespreken wat voor u belangrijk is. Hier hebben we...Meer info »
september
Super September Zondag in en rond de KunstGreepzondag 8 september Zoals elk jaar is er weer de Super Septembner Zondag. Oldtimers op het plein, de Computerclub in de Raadzaal en de Oudheidkamer in het theater, kortom een mooie dag en voor ieder wat wils. Meer info »
Het Laagland | VO-LU-ME (1,5-3 jaar)zondag 29 september ‘VO-LU-ME’ is een eerste theaterbelevenis voor de allerkleinsten, waarbij al het gewone als vanzelf bijzonder wordt. Bram en Karlijn, de twee spelers, nemen (groot)ouders en kinderen in een knusse theatertent stapje voor stapje...Meer info »
oktober
Martijn Koning | Overkillwoensdag 2 oktober Vanaf het moment dat hij de persoonlijkheidsprijs wint op het Groninger Studenten Cabaret Festival komt de carrière van Martijn Koning in een stroomversnelling. Als tekstschrijver bij ‘Dit was het nieuws’ en ‘Spijkers...Meer info »
Henry van Loon | Keanu (try-out)zaterdag 12 oktober Henry van Loon (expert in droog, messcherp en vervreemdend cabaret, vaste gast in tv-show ‘Promenade’ en conciërge Volkert uit ‘De luizenmoeder’) gaat in ‘Keanu’ dieper in op de overeenkomsten...Meer info »
Vanaf2 Producties | Dikkie Dik en ik (2-5 jaar)zondag 20 oktober Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met...Meer info »
Paulien Cornelisse | Komma (try-out)vrijdag 25 oktober Paulien Cormelisse heeft een passie voor taal. Niet alleen zie je dat terug in haar cabaret, maar ook in haar boeken en Volkskrant-columns. In ‘Komma’ gaat Paulien op naar de kracht van de komma, want: stel dat je helemaal...Meer info »
november
Golden Palace | Engelenburcht, een ode aan de zorgzaamheidvrijdag 1 november ‘Engelenburcht’ speelt zich af in een verlaten sanatorium, ergens hoog in de bergen. Daar bekommert een mysterieuze verpleegster zich om iedereen die aan de deur klopt. Als de toestroom van mensen die zorg nodig hebben plotseling...Meer info »
Amicitia Landsmeer in De KunstGreepzondag 10 november Muziekvereniging Amicitia Landsmeer bestaat uit een harmonieorkest, twee jeugdorkesten, twee bucketlist orkesten en een gecertificeerde muziekopleiding. Een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1891 wil de club zoveel mogelijk...Meer info »
Mary Gauthier | Saved by a songvrijdag 15 november - dinsdag 15 oktober Mary Gauthier is één van de grote namen van de Amerikaanse roots-muziek en ze mag Bob Dylan tot haar fans rekenen. Ze schrijft dan ook al een kleine dertig jaar grootse en indringende liedjes met gloedvolle verhalen over...Meer info »
Lebbis | Het Spaanse Kussen (try-out)zaterdag 16 november Na een messcherpe Oudejaars met z’n oude maatje Dolf Jansen gaat Hans Sibbel, Lebbis, de theaters in met een splinternieuwe solo: ‘Het Spaanse Kussen’. Hè? Wat is dat? Precies. Google het niet. Houd je in. Als...Meer info »
BC operette brengt La Perichole in De KunstGreepvrijdag 22 november - zondag 1 december  In de Peruviaanse hoofdstad Lima viert het volk feest. Het is de verjaardag van de Spaanse onderkoning, Don Andres de Ribeira. Iedereen viert feest, behalve de beeldschone straatzangeres Perricholi en haar geliefde, Piquillo. Ze...Meer info »
december
Diederik van Vleuten | Bouwjaar ’61woensdag 4 december Diederik van Vleuten was bijna acht toen de eerste mensen landden op de maan. Hij zou die beelden nooit vergeten. De betekenis van herinnering. Daarover gaat Diederik’s vijfde solo. Wat is er over van de verwondering en bewondering...Meer info »
Tim Fransen | Onbekommerd (try-out)vrijdag 6 december Tim Fransen heeft inmiddels drie filosofische cabaretvoorstellingen gemaakt. De laatste twee wonnen zelfs een Poelifinario (de hoogste Nederlandse cabaretprijs) in de categorie ‘maatschappelijk engagement’. Onlangs kwam zijn...Meer info »
Christmas Experience kerst concert in de Kunstgreep zaterdag 7 december Het allereerste optreden vond 13 jaar geleden plaats met nog geen 14 muzikanten. En nu uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 40 medewerkers. Muzikanten uit heel Nederland die gezamenlijk The Christmas Experience vormen met als...Meer info »
Panama Pictures | Tipping Pointvrijdag 13 december Bij entree van de theaterzaal wordt je direct verrast door het indrukwekkende decor: een metershoge, draaibare, ijzeren constructie. Het lijkt een deel van een scheepswrak, compleet met gebroken mast, aangespoeld in vervlogen tijden....Meer info »
Mus kerst special in de KunstGreep zondag 15 december Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom...Meer info »
CVOO kerstmiddag in de KunstGreepzondag 15 december  De Computer Vereniging Oostzaan en Omstreken (CVOO) is opgericht in 1987. Wij zijn een vereniging met als doelstelling het stimuleren van computergebruik voor zowel hobby’s als voor algemene toepassingen in het dagelijks gebruik....Meer info »
Bel Canto in kerst sfeer in de KunstGreepvrijdag 20 december - zaterdag 21 december Ieder jaar verleent het Popkoor (dames) in december haar medewerking aan het traditionele Concert in Kerstsfeer van Bel Canto Oostzaan, tegenwoordig in Theater de KunstGreep Oostzaan, in samenwerking met het Seniorenkoor en het Jeugdkoor. Allerhande...Meer info »
januari
Nieuwjaarsconcert van de drie muziek verenigingen in de KunstGreepzaterdag 4 januari Elk jaar is er een instuif in de KunstGreep. De drie muziekverenigingen, Concordia, Excelsior en Crescendo, laten dan van zich horen. Meer info »
Matangi Quartet | In Transitzondag 12 januari De musici van het Matangi Quartet hebben hun passie voor het traditionele strijkkwartet-repertoire altijd gecombineerd met een tomeloze nieuwsgierigheid naar nieuwe muziek, nieuwe presentatie-vormen en samenwerking gezocht met andere...Meer info »
Janneke de Bijl | Doet u ook mensen?vrijdag 17 januari Janneke de Bijl won Cameretten, ’s lands meest gerenommeerde cabaretfestival, werd in 2019 door de Volkskrant uitgeroepen tot comedytalent van het jaar, is lid van Comedytrain en valt regelmatig te beluisteren op Radio 1. Drukke...Meer info »
MAN||CO | Op een onbewoond (6-12 jaar)zondag 19 januari ‘Op een onbewoond’ is een dansante ode aan de verlegen, enthousiaste, impulsieve, tactische of iets minder tactische innerlijke ontdekkingsreizigers. Een ontdekkingstocht vol zeker weten, immens twijfelen, lachen en ongemak....Meer info »
Beatrice en Vera van der Poel | Dancing Queens – xs tribute to ABBAvrijdag 24 januari Dit jaar is het exact 50 jaar geleden dat ABBA met ‘Waterloo’ het Eurovisie Songfestival won. Wat volgde was een zegetocht over de wereld. En ook al stopte de band na tien zeer succesvolle jaren, de hits van Björn, Benny,...Meer info »
februari
Remko Vrijdag | Vrijdag Doemsdagzaterdag 1 februari Prachtig nieuws: Remko Vrijdag gaat solo! Eerder al deed hij een triootje met De Vliegende Panters, en een duo met Martine Sandifort. Met haar werd hij tweemaal genomineerd voor de Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijs van het land....Meer info »
Sezgin Güleç | Wild, Barbaars & Bloeddorstigvrijdag 7 februari Wat goed is, komt snel en dat geldt zeker voor Sezgin Güleç die door de Volkskrant werd uitgeroepen tot hét comedytalent van 2024. Güleç, zichzelf introducerend: “Ik heet Sezgin en ik ben de minst...Meer info »
Joost Spijkers | Spijkerpaleiszaterdag 8 februari De muzikale voorstellingen van Joost – Ashton Brother – Spijkers zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. Niet toevallig werd hij in 2018 beloond met ’s lands grootste kleinkunstprijs, de Poelifinario. Z’n volgende...Meer info »
april
Klaas van der Eerden | Blijven drijvenvrijdag 25 april Na tien jaar is Klaas van der Eerden terug in het theater, met een comedyshow vol sketches, typetjes en muziek. De afgelopen jaren was hij vooral op tv te zien, onder meer in ‘Foute Vrienden’ en ‘CupCakeCup’. Op...Meer info »

Vergadermogelijkheden in De KunstGreep

Bent u op zoek naar een conferentiezaal, een ruimte voor een congres of een trouwlocatie?

De KunstGreep biedt vele mogelijkheden met vier unieke zalen.

  •     Hofmanzaal
  •     Beerlingzaal
  •     Raadzaal
  •     Theater

 

Bekijk de mogelijkheden »

Trouwarrangementen

Als u wilt trouwen, kunt u dat doen bij de gemeente Oostzaan.

Bekijk de mogelijkheden »
© 2024 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK