De KunstGreep, het bruisende hart van Oostzaan

De KunstGreep, het gebouw waar Kunst en Cultuur samen komen. Een centrum waar veel gebeurt. U vindt hier het theater, de bibliotheek, kunstvoorstellingen, het gemeentehuis en nog meer. De naam ‘De KunstGreep' verwijst naar het wapen van Oostzaan (de Greep), de naam van het dorpshuis (de Greep) dat in dit centrum is opgegaan en naar de culturele functies van het gebouw.

Een gezellig avondje uit?

Theater De KunstGreep biedt u een breed programma met muziek, cabaret, toneel en kindervoorstellingen in een intieme setting. De zaal is ook geschikt voor grotere bijeenkomsten (tot 300 personen). Door de inschuifbare tribune is een variabele stoelindeling mogelijk en daarom voor veel doeleinden toepasbaar. Ook voor een fantastisch huwelijks- of bedrijfsfeest, een filmvoorstelling of een muziekuitvoering.

Bruisend dorpshart

Op het centrale Kerkplein zijn veel activiteiten, zoals de jaarlijkse kermis. Maar ook de festiviteiten rond de Ronde van Noord-Holland, luilak of Koningdag. Op dit plein staat ook het herdenkingsmonument. Ieder jaar hebben we bij dit monument een herdenking die wordt afgesloten met een concert in de Grote Kerk.
Adresgegevens

Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met De Kunstgreep:

De KunstGreep is eigendom van de gemeente Oostzaan.

Centrumcomplex De KunstGreep

Ton van Ingen
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan.
info@dekunstgreep.nl
Tel: 06-53713042

 
© 2023 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK