Pagina voor verenigingen

Op deze pagina vind u verschillende verenigingen en stichtingen in Oostzaan. Klik op de gekleurde banner voor meer informatie.

Staat uw vereniging er niet bij en wilt u dat deze ook op op deze pagina komt, geef dit dan door aan info@dekunstgreep.nl.

Binnenkort
Eindmusical de Rietkraag in de KunstGreepmaandag 15 juli De Rietkraag, altijd in beweging! De Rietkraag is een sportieve en gezonde basisschool in Oostzaan. Dagelijks bewegen, samenwerken, teams vormen, het beste in jezelf naar boven halen, winnen en incasseren krijgen bij ons veel aandacht....Meer info »
Super September Zondag in en rond de KunstGreepzondag 8 september Zoals elk jaar is er weer de Super Septembner Zondag. Oldtimers op het plein, de Computerclub in de Raadzaal en de Oudheidkamer in het theater, kortom een mooie dag en voor ieder wat wils. Meer info »
Eindmusical Twiskeschool in de KunstGreepdinsdag 16 juli OBS Twiske is een openbare buurtschool in Amsterdam Noord waar kinderen in een veilige omgeving met plezier leren, uitgedaagd worden en zich naar hun competenties, zowel cognitief als creatief kunnen ontwikkelen tot autonome en sociaal...Meer info »
© 2024 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK