Christmas Experience kerst concert in de Kunstgreep

zaterdag 7 december 20.00 uur
www.christmasexperience.nl/home
De KunstGreep
Kwrkbuurt 4
1511 BD Oostzaan
Prijs: [eventprice-unknown]

Het allereerste optreden vond 13 jaar geleden plaats met nog geen 14 muzikanten. En nu uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 40 medewerkers. Muzikanten uit heel Nederland die gezamenlijk The Christmas Experience vormen met als doel de toeschouwers mee te nemen naar een kerstavond vol muzikale herinneringen. Een perfecte mix van spannende, romantische, feestelijke en emotionele kerstmelodieën – gecombineerd met verrassingen en prachtige solisten. In de eerste jaren van het orkest werden er optredens en concerten verzorgd voornamelijk tijdens grote kerstevenementen maar naarmate de jaren verstreken werd de behoefte groter om naar de theaters te gaan en het programma om te zetten tot een kerstshow.

Resultaat; een 1 ½ durende kerstshow waarbij The Christmas Experience muzikanten hopelijk een blijvende muzikale kerst herinnering aan de mensen kunnen meegeven.

« Terug naar agenda
 
© 2024 De KunstGreep Centrumcomplex De KunstGreep • Kerkbuurt 4 • 1511 BD Oostzaan • info@dekunstgreep.nl • 075 - 65 121 00Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS SHARK